Általános tudnivalók

Jelen ÁSZF tárgyát a delibusz.hu webáruház oldalán történő regisztráció utáni étel rendelés tételei, a vásárlási folyamat képezi. Minden tétel mellett áraink feltüntetésre kerülnek, mely árak az általános forgalmi adót, a csomagolást és a szállítás díját tartalmazzák.

A vásárló köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

A delibusz.hu oldalon a fizetés elektronikus úton és átvételkor a futárnál is lehetséges, az online felületen kiválasztott tételek virtuális kosárba kerülnek, majd a rendelési folyamat véghezvitele során a vásárlási folyamat befejeződik, melyről a vásárlót oldalunk azonnal e-mailben tájékoztatja.

Minden rendelést az első kiszállítási napon kell fizetnie a futárnál, egy összegben, az összes napra való rendelésekkel együtt.

Rendelés módosításra csak telefonon van lehetőség: +36 70 422 23 45 - munkanapokon 8-tól 15:30 óráig.

Adott napra az az előtti nap 15:30 óráig lehet leadni rendelést, illetve aktuális hétre és jövőhétre lehet rendelést leadni. Leadott rendelését szintén a tárgynap előtti nap 15:30 óráig lehet módosítani vagy törölni, kivéve ha rendelését egyben fizette, az első rendelési napon, akkor az első kiszállítási napot megelőző 15:30 óráig lehet az egész hetet módosítani, vagy rendelését törölni, naponként.

Az első kiszállítási napon küldött számlán az összes megrendelt nap szerepelni fog, minden rendelési tétellel, azoknak árával. A többi kiszállítási napon futárunk szintén blokkot ad, amin szerepelnek az aznap kiszállított tételek, és az, hogy mikor lettek fizetve.

Jelenleg munkanapokon van kiszállítás, illetve az eltérő munkarendű napokon nincs kiszállítás, ezekről a weboldal tájékoztat.

A sikeres rendelésfeladást követően a vásárlónak oldalunk automatikus e-mailben küldi a megrendelt termékeiről listáját, melyet ellenőrizhet.

Amennyiben a vásárló visszaigazoló e-mailt a feladott rendeléséről nem kapott (egyes e-mail szolgáltatók esetében ez néhány percet igényelhet), azonban oldalunkon sikeres rendelésleadást lát, úgy a vásárlás menete sikeres volt.

A megrendelés lemondásának módja és feltételei, az elállás joga:

A megrendelt és kifizetett ételt lemondására a kiszállítás előtti napon 15:30 óráig van lehetőség. A lemondás történhet e-mailen, faxon vagy munkanapokon telefonon is - az előző nap 15:30 óráig. A kifizetett és lemondott étel árát egy későbbi rendelés során van lehetőség felhasználni.

Reklamáció és jótállás:

Amennyiben a csomagoláson bármilyen, a szállítás során bekövetkezett sérülést talál, kérjük azonnal jelezze azt a szállító kollégánál, illetve ügyfélszolgálatunknál, hogy megtehessük a szükséges, gyors lépéseket. Kérjük, hogy az ételt sérült csomagolásban azonnal, vagy a következő munkanapon juttassa vissza szállító kollégánkkal, és a kifizetett étel ára egy későbbi rendelés során felhasználható.

Reklamációt a delibusz@delibusz.hu e-mail címre küldhet, melyet 1 munkanapon belül kivizsgálunk, és az eredményről e-mail-ben tájékoztatjuk.


Üzemeltető adatai:

ArunaVia Kft.
Tel.: +36 70 422 23 45, +36 1 206 8000
Fax: +36 1 206 8001
1117 Budapest, Hauszmann A. u. 6/b
Adószám: 14663985-243
Cégjegyzékszám: 01-09-914192
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-79551/2014.
Kereskedelmi nyilvántartási szám: 4118-1-B/2014

Fizetési módok:


Kártyás fizetés
átvételkor és ONLINE:

 Bankkártyával (leírás)
 SZÉP Kártyás fizetés:

OTP, K&H és MKB


Átvételkor
(kártyán kívül):

 Készpénzben
 Erzsébet-utalvány Plusz kártyával
 Utalványokkal:
  • Erzsébet Utalvány
  • Ticket Restaurant Étkezési jegy
  • Ticket Restaurant Melegétel jegy
  • Ticket Compliments Top Premium jegy
  • Posta Paletta

Ételeinkről:


Ételeink fogyasztásra kész formában kerülnek kiszállításra, csak melegítést igényelnek, mikrosütőben, 3-4 percig. Mikróba helyezés előtt a fóliát távolítsa el a dobozról! A külön tálalt levesbetéteket ne melegítse!

Az ételek hűtőben tárolva, a fólián jelzett időpontig fogyaszthatóak.

Kérjük, figyelmesen fogyasszák a csonthéjas gyümölcsöket vagy dióféléket tartalmazó ételeket - mivel azok nyomokban magvakat, héj darabokat, valamint a halból készült ételeket - mivel azok halszálkákat tartalmazhatnak.

A étlapon feltüntetett tápértékek eltérhetnek a tényleges értékektől a konyhatechnológiai eljárásból adódóan!

Származási ország: Magyarország


Mennyiségek:

RETRO menükben:
Levesek3,5 dl
Főételek60 dkg
Éttermi menükben:
Levesek3,5 dl
Főételek60 dkg
Karcsúsító menükben:
Levesek3,5 dl
Főételek50 dkg
Diák menükben:
Levesek 3,5 dl
vagy
sütemények10-20 dkg
Főételek40 dkg
Könnyű karcsúsító ételek35 - 45 dkg

Ezen ételeink kukoricaliszttel és kukoricakeményítővel készülnek. Nem tartalmaznak búzalisztet, sem cukrot, kevesebb bennük a zsiradék és garantáltan rántásmentesek!

Low carb - Csökkentett szénhidráttartalmú (CH) ételek35 - 40 dkg

Ezen ételeink adagjának szénhidráttartalma a szokásos maximum 1/3-a. Lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmazó alapanyagokkal készülnek. Nyírfacukorral - xilittel vannak édesítve. Könnyen emészthetőek.

FITT ajánlat35 - 40 dkg

Ezen ételek csökkentett zsírtartalmát a sovány húsok, a sok zöldség, a lassú felszívódású szénhidrátot tartalmazó alapanyagok és a cukor helyett xilit (nyírfacukor) felhasználása biztosítja.

EXTRA LIGHT ajánlat30 - 35 dkg

Ezen ételeknél a modern konyhatechnológiai eljárásoknak köszönhetően tovább csökken a bevitt zsiradék, a szénhidrát és a só mennyisége. Az ételek szőlőmag olajjal és extra szűz olívaolajjal; lisztek helyett tápióka keményítővel; cukor helyett pedig xilittel (nyírfacukor) készülnek.

Junior ajánlat ételeink30 - 35 dkg
600 kcal alatti ételek35 - 45 dkg
Zóna menükben:
Levesek3,5 dl
Főételek40 dkg
Levesek4 - 5 dl
Levesek (kis adag)2,5 - 3 dl
Húsos levesek5 dl
Húsos levesek (kis adag)3 dl
Főzelékek4 dl + feltét
Főzelékek feltét nélkül5 dl
Feltét húsok nyers állapotban8 - 10 dkg
Húsok nyers állapotban12 - 14 dkg
Köretek25 - 35 dkg
Egytál ételek45 - 55 dkg
Mártások1 - 2 dl
Sütemények10 - 20 dkg
Savanyúságok12 - 15 dkg

* Az allergén jelölésű ételeink a következők felsorolásban található allergén anyagok (vagy az abból készült termékek) valamelyikét tartalmazhatják: glutén, rákfélék, tojás, hal, földimogyoró, szójabab, tej, diófélék, zeller, mustár, szezámmag, kén-dioxid és bizonyos szulfitok, csillagfürt, puhatestűek

 

Kosár

Üres
Bezár